Nikecell EPS 100/50

Nyomtatás
Lépésálló, terhelhető hőszigetelő lemez. Vízszigeteléssel védetten talajjal érintkező helyeken, födémekben, padlókban normál terhelhetőséggel, egyenes rétegrendű nem járható lapos tetőkben történő alkalmazásra.
Kiszerelési bruttó ár:959 Ft
Ár / m²1918 Ft
Leírás

Alkalmazott szabvány(ok): ISO, EN
Származási ország: Magyarország
Hővezetési tényező: 0,035 W/mK
Táblaméret: 100x50 cm
Típus azonosító: EPS 100
Kellékszavatosság: 2 év

Vastagság: 5 cm
Csomagtartalom: 0,5 m2
Egységár: 1.918,00 Ft / m2
Cikkszám: 223137
Márka: Bachl

Jótállás, Szavatosság

A vásárolt termék(ek)re a Polgári Törvénykönyv (6:157. §-6:167. §) által meghatározott kellékszavatosság szabályai vonatkoznak fogyasztó esetében a vásárlás napjától számított 2 évig, meghatározott feltételek mellett. A vásárlást követő fél évig az eladó kötelezettsége a bizonyítás, fél év elteltével a vásárló kötelezettsége a hibás teljesítés bizonyítása. Vállalkozás esetén a kellékszavatossági igényérvényesítés határideje 1 év, kezdettől fogva a vállalkozás kötelezettsége a hibás teljesítés bizonyítása.

Jótállás:
A kötelező jótállás időtartama 1 év, amelynek kezdő időpontja a termék fogyasztónak történő átadása, vagy ha az eszközt üzembe kell helyezni és azt a forgalmazó vagy annak megbízottja végzi, akkor az üzembe helyezés napja. A jótállásból eredő jogok a jótállási jeggyel, vagy ennek hiánya esetén a fogyasztó számára kiállított fizetési bizonylattal (számla vagy nyugta) érvényesíthető. A kötelező jótállás kizárólag a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet mellékletében felsorolt termékcsoportokra érvényesíthető 10.000 Ft eladási ár felett.

Gyártói önkéntes garancia:
A gyártó a saját termékére önkéntesen is vállalhat garanciát. Az önkéntes gyártói garanciavállalás feltételeit a gyártó határozza meg saját belátása szerint. Ennek tényét és az igénybevétel feltételeit a használati útmutató vagy külön garanciajegy rögzíti.

Szállítás:
A kosárba helyezett minden termék megfelel a szállítmányozóink által támasztott szállítási vagy csomagolási követelményeknek. Szükség van további egyeztetésre, ha a megrendelést a vásárló véglegesíti, a szállítási díj megszabását tekintően. A megrendelést azonnal elkezdjük feldolgozni és a lehető legrövidebb időn belül átadjuk azt szállító partnerünknek. Az összekészítés fázisairól illetve a csomag szállítónak történő átadásáról vásárlóinkat minden esetben tájékoztatjuk.

Egység a dobozban: 0.5 m2
  • Koronaház Bau Kft

   Elérhetőségeink

   Cím: 1163 Budapest Veres Péter út 51.

   E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

   Telefonszám: +36-70/9444-150