NIKECELL EPS 80H/10 1000X500X10 MM

Nyomtatás
Nikecell EPS 80H/10 Homlokzat hőszigetelésére kifejlesztett, pihentetett expandált polisztirol keményhab lemez. Gazdaságos hőszigetelést kínáló, új és régi épületek hőszigetelésére egyaránt alkalmazható. Hatékony hőszigetelő képességű, csekély súlyú, kellő szilárdságú Könnyen alakítható és egyszerűen beépíthető. Környezetre és egészségre káros hatása nincs
Kiszerelési bruttó ár:159 Ft
Ár / m²318 Ft
Leírás

Csomagtartalom: 0,5 m2
Egységár: 318,00 Ft / m2
Cikkszám: 301022
Márka: Bachl

Ajánlás: Új és régi épületek hőszigetelésére egyaránt alkalmazható
Hővezetési tényező: 0,039 W/mK
Táblaméret: 100x50 cm
Típus azonosító: EPS 80H
Vastagság: 1 cm
Kellékszavatosság: 2 év
További jellemzők: Környezetre és egészségre káros hatása nincs
Származási ország: Magyarország
Ajánlás: Új és régi épületek hőszigetelésére egyaránt alkalmazható

Jótállás, Szavatosság

A vásárolt termék(ek)re a Polgári Törvénykönyv (6:157. §-6:167. §) által meghatározott kellékszavatosság szabályai vonatkoznak fogyasztó esetében a vásárlás napjától számított 2 évig, meghatározott feltételek mellett. A vásárlást követő fél évig az eladó kötelezettsége a bizonyítás, fél év elteltével a vásárló kötelezettsége a hibás teljesítés bizonyítása. Vállalkozás esetén a kellékszavatossági igényérvényesítés határideje 1 év, kezdettől fogva a vállalkozás kötelezettsége a hibás teljesítés bizonyítása.

Jótállás:
A kötelező jótállás időtartama 1 év, amelynek kezdő időpontja a termék fogyasztónak történő átadása, vagy ha az eszközt üzembe kell helyezni és azt a forgalmazó vagy annak megbízottja végzi, akkor az üzembe helyezés napja. A jótállásból eredő jogok a jótállási jeggyel, vagy ennek hiánya esetén a fogyasztó számára kiállított fizetési bizonylattal (számla vagy nyugta) érvényesíthető. A kötelező jótállás kizárólag a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet mellékletében felsorolt termékcsoportokra érvényesíthető 10.000 Ft eladási ár felett.

Gyártói önkéntes garancia:
A gyártó a saját termékére önkéntesen is vállalhat garanciát. Az önkéntes gyártói garanciavállalás feltételeit a gyártó határozza meg saját belátása szerint. Ennek tényét és az igénybevétel feltételeit a használati útmutató vagy külön garanciajegy rögzíti.

Szállítás:
A kosárba helyezett minden termék megfelel a szállítmányozóink által támasztott szállítási vagy csomagolási követelményeknek. Szükség van további egyeztetésre, ha a megrendelést a vásárló véglegesíti, a szállítási díj megszabását tekintően. A megrendelést azonnal elkezdjük feldolgozni és a lehető legrövidebb időn belül átadjuk azt szállító partnerünknek. Az összekészítés fázisairól illetve a csomag szállítónak történő átadásáról vásárlóinkat minden esetben tájékoztatjuk.

  • Koronaház Bau Kft

   Elérhetőségeink

   Cím: 1163 Budapest Veres Péter út 51.

   E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

   Telefonszám: +36-70/9444-150